מעמד הביניים הישראלי נאלץ להתמודד בשנים האחרונות עם תופעת יוקר המחייה. אחרי מחאות הקוטג´, הדיור ומחאות נוספות שהצליחו להכות גלים בקרבנו, נדמה כי גם ענף הריהוט זוכה ובצדק להתייחסות משלו. לא זו בלבד, אם בעבר אנשים נהגו להחליף ספה אחת ל- 20 שנה הרי שהיום האזרח הישראלי נוהג לחדש ולהתחדש כל כמה שנים אם לא פחות.
מדוע מחירי הריהוט עדיין גבוהים?
כאשר מנסים לתהות מדוע ניתן למצוא רהיטים במחיר גבוה לעומת רהיטים במחיר שווה לכל כיס, מעידים גורמים רבים המעורים בענף, כי הסיבה לכך נעוצה במספר ידיים שעובר המוצר עד להגעתו לצרכן הסופי. "כיום אנשים לא יודעים ממי הם קונים וכמה גלגולים עבר המוצר עד שהגיע אליהם הביתה", מבהירים ברשת עמנואל רהיטי המזרח . "הרציונל פשוט, קיים יצרן או יבואן שמוכר את הסחורה למשווק ורק משם היא עוברת ללקוח. התוצאה היא עמלות תיווך שנוספות בדרך למחיר המקורי ומייקרות משמעותית את המוצר. כך למשל, אותה ספה יכולה להימכר בהפרשים של אלפי שקלים בין חנות אחת לשנייה. ככה זה כשאין מק"ט או בסיס מדויק להשוואה וקשה לפקח על המחירים. בסופו של יום הלקוח הוא זה שמשלם את המחיר, תרתי משמע".
אז כיצד ניתן למצוא רהיטים במחירים עממים?
"עמנואל רהיטי המזרח" מבטיחה לקהל הלקוחות מוצרים "מיד ראשונה" אשר נרכשו ישירות מהיצרן ואינם כוללים עלויות תיווך. לא מאמינים? חפשו בגוגל "עמונאל רהיטים" או הגיע אלינו, רשמו בוייז "עמנואל רהיטים" ותגלו עולם שלם של סלונים, פינות אוכל, מזנונים, חדרי שינה, חדרי ילדים ומוצרי ריהוט נוספים באיכות גבוהה, בעיצוב מוקפד ובמחירים אטרקטיביים במיוחד.